6/3/11

Interessantíssima entrevista a un neurocientífic

Normalment sóc poc creatiu a l'hora de mirar la televisió: sé què vull mirar i quan ho faran.
El passat dilluns 21 de febrer, però, sentint-me massa cansat per fer res que no fos mirar la televisión, vaig topar-me amb una interessantíssima entrevista al canal 33.

Em va sorprendre trobar en prime time una entrevista a un científic sobre la idea de Déu i la religiositat. El més sorprenent de tot, però, fou el nivell mostrat per l'invitat: sembla mentida que a la tele encara hi surti gent que no només parla de temes en profunditat i sense presses (no com aquests debats o exposicions d'opinions on tothom parla amb presses per no dir res: entenguis "59 segundos" o "Banda ampla") i que les opinions, malgrat poder ser contundents, es presentin amb tant tacte i educació envers els qui puguin pensar de forma contrària.

Parlo de l'entrevista a Francisco Mora en el programa "Singulars" (pots veure-la copiant l'enllaç a continuació; l'entrevistador parla en català i el convidat respon en castellà):

El senyor Mora, sengons es pot llegir a la web del propi programa, és doctor en Medicina per la Universitat de Granada, doctor en Neurociències per la Universitat d'Oxford i catedràtic de Fisiologia a la Universitat Complutense de Madrid. A més, és una persona que transmet passió pel que explica i per la difusió d'idees científiques, fent que escoltar-lo sigui d'allò més plàcid i entretingut deixant com a resultat una entrevista molt punsetiana.

Ara ja sé que he d'estar atent a les entrevistes del programa "Singulars" i que, periòdicament, he de fer una repassada als vídeos que vagin penjant. Per cert, a la web de TV3 també hi trobareu una primera entrevista a Francisco Mora concedida a l'octubre:

No hay comentarios:

Publicar un comentario